Dinastia campionilor merge mai departe

Clubul Sportiv Universitar Ploieşti, deținătorul palmaresului şi culorilor multiplei campioane a României, CSU Asesoft, îşi continuă activitatea începută în urmă cu mai bine de 2012019970_1634588943456109_6872523960222106806_n ani, în ciuda faptului că principalul sponsor și-a retras sprijinul financiar.

Numele grele care au jucat pentru Ploiești și-au lăsat o amprentă puternică asupra locuitorilor acestui oraș. Noile generații au moștenit spiritul de învingător şi mentalitatea de campion.

Sursa: CSU Ploiesti Basketball fanpage Facebook

Din acest an pe baza unui proiect pe termen lung, pe parchetul Sălii Sporturilor „Olimpia” vor păși viitorii campioni! CSU Ploieşti a înscris două echipe, la categoriile U13 şi U14, în Campionatele Naţionale, pentru sezonul 2015-2016.

Totodată, clubul nostru își propune pregătirea echipei de minibaschet, care, în viitoarea ediţie, se va bate pentru o nouă medalie cât mai strălucitoare, după cea de aur, dobândită în 2014.

În perspectiva creării unui climat adecvat, propice performanţei, staff-ul tehnic de la CSU Ploieşti va fi format din antrenorii care au realizat lucruri de excepție într-un timp foarte scurt sub umbrela Asesoft Junior, Elena Stan, desemnată antrenoarea anului 2014 de către Federaţia Română de Baschet, la Olimpiada de Mini si Baby Baschet, şi Bianca Barbu, o antrenoare tânără, de mare perspectivă, aflată încă pe băncile şcolii, vor face echipă cu tehnicianul sârb Ivan Gemaljevic (40 ani), un antrenor licenţiat în ţara natală pentru participarea la competiţii dedicate baschetului juvenil. Fost jucător de top în Serbia, Bosnia şi Belgia, cu prezenţe în cupele europene, Ivan Gemaljevic s-a alăturat proiectului nostru, urmând să lucreze, la fel ca ceilalţi doi antrenori, sub îndrumarea managerului Ionuţ Urzeală.

Beneficiind de suport material şi logistic, venit în sprijinul creării unor condiţii de performanţă într-o comunitate cu veleitati pentru aur, CSU Ploieşti îşi cheamă toţi studenții și fanii alături de culorile alb-albastre, pentru a readuce Ploieștiul în fruntea baschetului românesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s