Alex Rubint despre turneul de baraj: „Felicit organizatorul turneului, a fost frumos aici, am fost impresionat in special de numarul mare de spectatori prezenti la meciuri”

La sfârșitul săptămânii trecute, în Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești a avut loc Turneul de Baraj Under 14 organizat într-un mod exemplar.

Conducătorii celorlalte echipe s-au declarat foarte multumiți atât de atmosfera din sală(de la prezentarea echipelor, intonarea imnului, dansurile majoretelor, până la premiile primite de toți participanții), cât și de suprafata de joc sau condițiile de cazare. Astfel, cele trei zile de baschet din Sala Olimpia au fost un real succes.

Presat de pregatirea pentru Turneul Final al Campionatului National U14 si de alte probleme „cauzate” de acest turneu final, Alexandru Rubint, antrenorul echipei C.S.U. Sibiu, castigatoarea turneului de baraj,  a reusit in cele din urma sa ne dea o declaratie vizavi de ceea ce s-a intamplat in weekend-ul trecut la Ploiesti:

CSU-Sibiu-U14„A fost un turneu reusit, aveam obiectiv calificarea la Turneul Final, fara infrangere, sunt bucuros ca am realizat acest lucru. Meciurile au fost utile, ne-au tinut in priza pentru ce va urma. In special ne-am bucurat de meciul cu echipa gazda CSU Ploiesti, o echipa frumoasa si bine pregatita.

Felicitari si lor pentru calificare si le urez bafta la Turneul Final. Am jucat bine, se putea si mai bine, am avut unele momente de slabiciune pe care nu trebuie sa le mai avem daca vrem sa reusim ceva la Turneul Final.

Felicit si organizatorul turneului , a fost frumos aici , am fost impresionat in special de numarul mare de spectatori prezenti la meciuri.”

Turneul final va avea loc in perioada 18 – 22 mai in organizarea A.C.S.4Sports Agronomia Bucuresti. Vom reveni cu detalii si interviuri despre acest final 8 in urmatoarele zile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s