U16: Fetele Loredanei Munteanu lupta pentru calificarea la turneul final

logoEchipa feminina Under 16 CSM PLOIESTI se află la ultimele pregatiri inaintea Turneului De Baraj a Campionatului Național U16 feminin – ediția 2015/16.

Evenimentul se va desfasura in perioada 13 – 15 mai la Sibiu. Ploiestencele vor lupta impotriva lui C.S.S. Sibiu, C.S.S Bega Timisoara, L.P.S. Alba Iulia. In cadrul acestui turneu se vor juca 3 etape, cate una pe zi, fiecare cu fiecare. Primele doua echipe vor merge mai departe in Faza Finala a Campionatului National U16 feminin.

Loredana MunteanuFormația pregătită de către Loredana Munteanu (foto, stanga) a avut un parcurs pozitiv in acest sezon. In faza de calificare, fetele din orasul lui Nenea Iancu au castigat grupa cu 8 victorii din tot atatea meciuri, calificandu-se fara probleme in grupele semifinale. In aceasta faza semifinala, ploiestencele au terminat pe locul 4, cu 5 victorii si 7 infrangeri. Pe tot sezonul de pana acum, C.S.S. C.S.M. Ploiesti a castigat de 13 ori, recunoscandu-se de 7 ori invinse.

Lotul deplasat : Lorena Stanica, Stefania Ionescu, Ana Maria Casale, Ioana Ilas, Andreea Dumitru, Claudia Stefan, Ioana Nicu, Cosmina Simion, Amina Vîlsanescu, Ioana Gheorghe, Stefania Nedelcu, Bianca Badea, Teodora Lamba

munteanu u16
Foto: csmploiesti.ro

„Antrenamentele au decurs normal în ultimele săptămâni, am exersat și mai multe serii de aruncări, iar lotul se prezintă bine din punct de vedere fizic, fără probleme medicale.

Ne așteaptă un turneu greu, cu trei echipe din nord- vestul tarii, noi fiind singura reprezentantă a Sudului țării, dar ne dorim să terminăm pe unul dintre primele două locuri și să mergem la faza finală.

Chiar dacă, inițial, ne-am propus să obținem rezultate cât mai bune în faza semifinală, fără a face din prezența la turneul de elită un obiectiv declarat, acum, în aceste condiții, mi-ar părea rău să nu pătrundem între cele mai bune 8 echipe din țară.

Ar fi ceva foarte frumos pentru aceste fete să joace în compania unor adversari tari și să capete experiență în perspectiva sezonului viitor” a declarat Loredana Munteanu pentru csmploiesti.ro

Programul Turneului de Baraj :

Vineri 13. 05
17:00 C.S.S. C.S.M. Ploiesti –  L.P.S. Alba Iulia
19:00 C.S.S. Sibiu – C.S.S. Bega Timisoara

Sambata 14.05
16:30 C.S.S. Bega Timisoara – C.S.S. C.S.M. Ploiesti
18:30 C.S.S. Sibiu  – L.P.S. Alba Iulia

Duminica 15.05
10:00 C.S.S. Bega Timisoara – L.P.S. Alba Iulia
12:00 C.S.S. C.S.M. Ploiesti – C.S.S Sibiu

BAFTA MAXIMA FETELOR SI SA VA INTOARCETI CU O BINEMERITATA CALIFICARE !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s