CSM Ploiesti castiga primul meci al turneului de promovare

final four Într-o atmosferă electrizantă și în compania mai multor personalități din lumea baschetului, handbalului, dar și a muzicii, baschetbaliștii de la C.S.M. Ploiești au făcut primul pas către promovarea în Liga Națională. Victoria cu Timba, conturată prin multă muncă, sudoare în apărare și decizii inspirate luate în atac, le oferă lui Dumitrescu &co perspective frumoase înaintea unui meci cu Politehnica Iași, care, în funcție și de rezultatul primei partide de mâine, le-ar putea deschide larg porțile către primul eșalon.

Image00053-1„În primul rând, țin să felicit echipa din Timișoara. A fost un meci dificil, cum era de așteptat, Timba fiind o echipă cu jucători experimentați, ce are la activ mai multe turnee de promovare. Chiar dacă meciul a fost strâns până la pauză, din fericire pentru noi, după pauză am intrat mult mai montați, iar grație unui efort colectiv în apărare și a unei bune execuții pe faza de atac, am reușit să ne distanțăm pe tabelă. Eu și coechipierii mei ținem să mulțumim conducerii CSM Ploiești pentru organizarea turneului final de promovare. Chiar dacă jucăm pe teren propriu, toate echipele sunt de valori apropiate și își vor juca șansa. Meciurile sunt strânse și spectaculoase, demne de un turneu de promovare pentru Liga Națională. De asemenea, sperăm ca sala să fie la fel de plină și la meciurile următoare” a declarat Adrian Movileanu pentru totalbaschet.ro

Rezultate si program Turneul de Promovare :

Vineri 27 mai
B.C.M. Olimpic Baia Mare – C.S. Politehnica Iaşi 90 – 78

C.S.M. PLOIESTI – B.C. Timba Timişoara 71 – 60 (13 – 16, 23 – 7, 15 – 11, 20 – 16)
C.S.M. Ploiești : Căpușan – 17 pct, 8 rec, Santana – 11 pct, Movileanu  – 11 pct, Gavrilă  – 7 pct, Ciotlăuș  – 6 pct, Gîrbea – 6 pct, Ionescu – 6pct, Dumitrescu – 2 pct, Ene – 2 pct, Casale – 2 pct, Neagoe  – 1 pct, Scărlătescu. Antrenor : Eugen Ilie.
Timba Timișoara: Pătru – 16 pct, Kovacevic – 13 pct, Medgyesy  – 11 pct, Lazăr – 8 pct, Stănescu – 7 pct, Filip – 3 pct, Colceriu – 2 pct, Pop, Kelemen, Rada, Veina. Antrenor: Bogdan Murărescufinal four.

Sâmbătă 28 mai
17:15 B.C. Timba Timişoara – B.C.M Olimpic Baia Mare
19:30 C.S.M. PLOIESTI – C.S. Politehnica Iaşi

Duminică 29 mai
12:45 C.S. Politehnica Iaşi – B.C. Timba Timişoara (Digi Sport)
15:00 C.S.M. PLOIESTI – B.C.M. Olimpic Baia Mare (Digi Sport)

Orele de desfasurare ale meciurilor de duminica s-au modificat la cererea postului Digisport.

Încă un concurs pe facebook!

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti interacţionează cu fanii baschetului pe parcursul turneului de promovare din Sala Sporturilor Olimpia, pregătind un concurs cu premii pentru cei mai activi suporteri de pe facebook.
Concursul este cu bătaie lungă şi se adresează tuturor spectatorilor prezenţi la sală, care, în schimbul unui check-in PUBLIC sau a unei postari cu o poză din sală pe facebook, cu htagul ‪#‎PromovareCSMPloiesti, vor putea primi, din partea sponsorilor evenimentului, un pachet promoţional ce conţine o şapcă, o umbrelă şi un set de geluri de duş. Am pregătit 6 astfel de pachete pentru 6 concurenţi care vor strânge până duminică, înaintea ultimului meci al turneului, cele mai multe aprecieri la postarea PUBLICĂ, însoţită de htagul de mai sus. Suporterul cu cele mai multe aprecieri venite din partea prietenilor va primi, pe lângă pachetul promoţional, şi un rucsac şi o minge de baschet.

Surse : csmploiesti.ro. totalbaschet.ro

FELICITARI PENTRU VICTORIE SI HAI CU PROMOVAREA !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s