Catalin Burlacu : „Ne-am luptat şi în timp record am făcut o echipă care, iată, promovează în Liga Naţională”

logoUn rol deosebit de important in aducerea, promovarea evenimentului si atragerea de firme partenere a Turneului de Promovare a Ligii 1 l-a avut Catalin Burlacu, presedintele onorific al sectiei de baschet C.S.M. Ploiesti si fost jucator al C.S.U. Asesoft Ploiesti.

In urma unui interviu acordat postului de televiziune Prahova TV, ieseanul a tinut sa precizeze eforturile deosebite care s-au facut pentru a reusi in acest Turneu de Promovare  si mici ganduri de viitor :

burlacu„Promovarea este tot ce ne-am dorit, iar aceşti băieţi minunaţi au înţeles că Ploieştiul nu poate sta departe de prima scenă baschetbalistică a ţării. Ne-am luptat şi în timp record am făcut o echipă care, iată, promovează în Liga Naţională. Am avut emoţii enorme, ca la orice competiţie pe care o tratezi serios, dar băieţii au fost extraordinari. I-am dus în cantonament, departe de public, de oraş şi au reuşit această performanţă. 

Vreau să felicit întreg staff-ul, întreaga echipă, comunitatea, primăria, pe toţi oamenii care ne-au ajutat şi să le mulţumesc şi celor care nu s-au văzut, dar ne-au ajutat enorm,  prieteni şi apropiaţi de-ai mei care m-au susţinut cu absolut orice am avut nevoie.

Cât priveşte viitorul, avem un plan deja schiţat pentru ceea ce va fi să fie, dar vom vedea. În zilele următoare vom începe să facem mutările necesare”.

Mai puteti citi si :
Catalin Burlacu : „Imi doresc enorm sa inregimentez, la CSM Ploiesti, antrenori cu experienta, antrenori straini care pot educa sub o alta forma partea noastra juvenila”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s