Cezar Stoichiciu : „Ii asigur pe fani că nu ne vom opri aici, pentru că vrem să facem performanţă!”

Unul dintre oamenii care au contribuit la succesul acestui proiect intr-un timp atat de scurt  este directorul general al C.S.M. PLOIESTI, CEZAR STOICHICIU.

Dupa finalul Turneului de Promovare, marti dimineata s-a organizat o conferinta de presa la care s-a prezentat trofeul si la care fost prezent si d-l Cezar Stoichiciu. Acesta s-a declarat multumit de reusita acestui proiect si a dorit sa multumeasca tuturor celor implicati in acest succes al baschetului municipal ploiestean :

„Sunt foarte muţumit de performanţa realizată de băieţi, pentru că am pornit mai târziu cu acest proiect şi, printr-o organizare bună şi o mobilizare deosebită în ultimele luni, am reuşit să recuperăm terenul pierdut şi să trecem primii linia de sosire.
A fost o iniţiativă a lui Cătălin Burlacu la care am marşat cu toţii, pentru că Ploieştiul trebuie să aibă o echipă în Liga Naţională de baschet masculin şi, nu numai atât, chiar să facă performanţă la acest nivel!
Vreau să îi mulţumesc domnului primar Cristian Ganea, echipei sale, consilierilor locali, care ne-au susţinut în acest proiect, să le mulţumesc suporterilor care au văzut în această echipă o continuatoare a fostei campioane CSU Asesoft Ploieşti şi au venit la sală pentru a-i susţine pe băieţi, şi să-i asigur pe fani că nu ne vom opri aici, pentru că vrem să facem performanţă!
stoichiciu

Felicitări merită, cu siguranţă şi staff-ul tehnic, condus de Eugen Ilie, care a reuşit în scurt timp să închege o echipă capabilă să promoveze şi să ofere motive de optimism pentru participarea în Liga Naţională.
Nu în ultimul rând, vreau să mă alătur şi eu echipei, staff-ului, care au dedicat această promovare memoriei lui Vladimir Dado Arnautovic, de la a cărui dispariţie a trecut, ieri, un an de zile. ”

Sursa: csmploiesti.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s