Interviu cu Cristian Ganea – candidat P.S.D. la Primaria Ploiesti – Despre sportul ploiestean

primaria-ploiestiAl patrulea candidat la postul de primar al orasului Ploiesti care a acceptat sa stea de vorba cu Baschet Prahova despre problemele sportive ale orasului nostru este CRISTIAN GANEA, candidat din partea partidului P.S.D.

Va invit sa cititi acest interviu care ne arata ce pareri si proiecte de viitor in domeniul sportului are d-l Cristian Ganea in cazul in care va deveni primarul orasului.

 

1. Considerati sportul (de performanta, de masa, sportul “de weekend” ) ca pe ceva necesar in viata fiecaruia dintre noi ? Dumneavoastra faceti sport si daca da, care sunt sporturile preferate ale dumneavoastra ?
În tinereţe, am jucat baschet şi pot să afirm că acesta este sportul meu preferat. Ori de câte ori am ocazia, fac sport şi, în calitate de primar interimar, am susţinut implicarea C.S.M. Ploieşti în încurajarea cetăţenilor de a face sport. Rezultatele sunt vizibile în fiecare weekend pe Bulevardul Castanilor, unde sunt amenajate terenuri pe diferite discipline, pentru ca iubitorii de sport să poată face mişcare.

2. Urmariti vreun sport anume ? Urmariti vreo echipa anume din sportul ploiestean ?
În acest mandat, am urmărit evoluţia fiecărei discipline sportive din cadrul C.S.M. Ploieşti şi, de asemenea, sunt suporter al echipei F.C. Petrolul Ploieşti.

3. Probabil cunoasteti istoria echipei de fotbal Petrolul Ploiesti si tot probabil cunoasteti din presa sau din surse mai apropiate problemele acestui club fanion al orasului. Ce parere aveti si ce solutii propuneti dumneavoastra pentru acest grup reprezentativ al orasului ?
Mi-am propus, pentru următorii 4 ani, relansarea mărcii municipale F.C. Petrolul Ploieşti prin înfiinţarea unei echipe de juniori. Am discutat cu oamenii de fotbal deosebiţi care ne sunt alături în acest proiect şi putem construi o echipă de juniori care să ducă mai departe istoria acestui club.

4. Clubul Sportiv Municipal Ploiesti este o structura sportiva de drept public organizata sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Ploiesti. Aceasta structura administreaza mai multe baze sportive (Bazin Vega, Stadionul Petrolul, sala Doroftei, Sala Olimpia, Hipodrom). Ce parere aveti despre administrarea bazelor si ce propuneri aveti pentru a imbunatati aceasta activitate ?
Noua conducere a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti a demonstrat că merge într-o direcţie bună prin managementul implementat şi sunt convins că prin buna administrare a resurselor noastre vom putea să modernizăm bazele şi să câştigăm cât mai multe competiţii sportive. Avem sportivi foarte talentaţi la Ploieşti.

5. Acelasi club municipal CSM Ploiesti are activitate sportiva la foarte multe discipline , avand in general rezultate pozitive. Ce parere aveti despre rezultatele conducerii actuale si daca intrevedeti schimbarea conducerii odata cu numirea noii ierarhii a orasului ?
Susţin noua conducere a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti şi le doresc să se perfecţioneze şi să continue să aducă performanţa la Ploieşti!

6. Pentru a reusi performante inalte (care va aduce ulterior faima orasului ), Clubul municipal si cluburile cu structura private din oras au nevoie si de un “adaos” financiar din exterior (sponsorizari de la firme private), adaos care se lasa asteptat sau care vine in sume foarte mici. Cum considerati dumneavoastra aceasta problema a subfinantarii sportului ploiestean si ce solutii aveti pentru a incuraja firmele din Ploiesti sa ajute sportul ploiestean ?
Investitorii din oraşul nostru vor sprijini sportul odată ce ploieştenii vor veni în număr cât mai mare să îşi susţină echipa favorita. Managementul de calitate aduce performanţă, susţinători şi rezultate!

7. Cum caracterizati orasul Ploiesti in privinta parcurilor si al terenurilor /salilor de sport ? Aspecte pozitive vs aspecte negative
În acest mandat de interimat, am luat măsuri pentru ca parcurile, terenurile şi sălile de sport din oraşul nostru să fie cât mai bine întreţinute, însă, este loc de mai bine. Am avut deja mai multe discuții cu domnul Sandu Tudor, primarul comunei Paulesti, și cu domnul Adrian Dumitru, primarul comunei Blejoi, pentru a realiza un parteneriat prin care sa construim un bazin de înot modern. Bazinul trebuie construit în vecinătatea orașului pentru a nu ridica probleme de proprietate, așa cum se întâmplă cu bazinul Vega, unde terenul aparține unei companii private și nu putem investi în modernizare

8. Ce proiecte /actiuni veti avea in privinta parcurilor si al terenurilor / bazelor sportive de sport din oras?
Până la acest moment am asigurat finalizarea lucrărilor din cadrul Parcului Municipal Vest, care oferă terenuri de baschet, minifotbal, tenis la perete, piste de ciclism, un ring de role, platforme pentru acrobaţii, biciclete şi rollerskating. Încurajăm astfel sportul de masă. De asemenea, am o relaţie foarte bună cu oamenii de sport din oraşul nostru şi am planificat noi amenajări la Sala Sporturilor.

9. Terenurile/ salile de sport administrate de scolile din Ploiesti sunt de obicei inchise in weekend-uri si in afara programului scolar pe motiv ca aceste spatii de sport s-ar putea deteriora. Considerati normala aceasta masura ? Ce propuneri aveti pentru ca tineretul sa aibe unde “bate mingea” in weekenduri ?
Trebuie să protejăm instituţiile şcolare. În cadrul acestora se pot organiza evenimente sportive supravegheate. Invit tineretul să facă sport în fiecare weekend pe Bulevardul Castanilor, unde se amanajeaza terenuri la evenimentele organizate de C.S.M., dar şi în Parcul Municipal Vest.

10. Mai multe orase din Romania au construit sau urmeaza sa construiasca sali polivalente moderne de sport, bazine de inot, patinoare. Avem numeroase discipline sportive care activeaza in orasul noastru. Aveti in programul dumneavoastra o astfel de actiune(si daca da, ce doriti sa construiti) sau continuam la stadiul de a vopsi ce s-a construit pe vremea comunismului ?
Bazinul olimpic de înot rămâne prioritatea mea numărul unu.

11. Un gand pentru sportivii si suporterii ploiesteni ai sportului.
În tinereţe am jucat baschet, astăzi sunt un suporter care are încredere în sportivii ploieşteni şi consider că împreună putem învinge în marile competiţii !

VA MULTUMESC PENTRU TIMPUL ACORDAT SI VA UREZ BAFTA IN ALEGERI, GANDURI BUNE SI FORTA PENTRU A INDEPLINI CEEA VA DORITI IN ACEST ORAS .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s