Sevlar Ploiesti, pas cu pas in inalta performanta. Grupele „sub 13” si „sub 14” vor debuta in acest weekend in noul sezon

Una dintre gruparile cu performante la campionatele nationale (participanta, in sezonul trecut, in grupele semifinale ale Campionatelor Nationale U13 si U16), A.C.S. Sevlar Ploiesti a inscris în noul sezon 2016 – 17, patru formaţii de juniori, la urmatoarele categorii , ce vor fi coordonate de către patru antrenori, după cum urmează:

index– Under 13 – profesor-antrenor de educaţie fizică şi sport FLORENTIN CRETU, posesor al licenţei C.
– Under 14 – antrenor COSMIN BLAGOI, posesor al licenţei A.
– Under 16 – antrenori SORIN HARTMAN si COSMIN BLAGOI in prima parte a campionatului si SORINA LAMBRINO, posesor al licentei A, in partea a doua a campionatului
– grupa „sub 18 ani” – antrenori Sorin Hartman şi Cosmin Blăgoi.

Multumit de transferurile realizate in perioada de vacanta, Sebastian Nicolov, presedintele A.C.S. SEVLAR PLOIESTI are sperante in calificarea lotului Under 14 la Turneul Final, dar a tinut sa precizeze dorintele si obiectivele sale in legatura cu celelalte loturi:

„Din aceste patru grupe, considerăm că la Under 14 avem şanse reale de a pătrunde la turneul final, acesta fiind şi obiectivul echipei, mai ales datorită transferurilor perfectate până acum, dar şi nucleului de copii pe care îi avem de ani buni alături de noi.

În ceea ce priveşte colegii mai mari, la sebastian nicolov, în care vor putea fi rulaţi atât jucători mai mici de vârstă, care se incadrează în categorie, de la Under 18, dar şi unii mai mici, de la Under 14, asta în vreme ce juniorii mari, pregătiţi de Sorin Hartman şi Cosmin Blăgoi, ar putea ataca, din punctul nostru de vedere, prezenţa la turneul semifinal.

Am avut un program de antrenamente cu câte şase şedinţe săptămânale, de luni până sâmbătă, la Under 14 şi Under 18, patru şedinţe la Under 13 şi trei la Under 16. Continuam pregatirile cu aceeasi seriozitate ca pana acum” ne-a declarat Sebastian Nicolov(foto), preşedintele CS Sevlar.

sevlar-2016-17-under-13Astfel, grupa de performanta „sub 13 ani” a C.S. Sevlar Ploiesti va debuta in cadrul Fazei de Calificare a Campionatului National U13, sambata dimineata de la ora 11, acasa la Sala Polivalenta Blejoi impotriva echipei similare sub 13 ani a C.S.S. Ploiesti. Celelalte meciuri ale primei etape din grupa 3: C.S.S. Sibiu – C.S.U. Ploiesti si C.S.U. Brasov – A.B.C. Galactica Brasov.

sevlar-2016-17-under-14Tot in aceasta saptamana, grupa de performanta „sub 14 ani” a C.S. Sevlar Ploiesti va debuta si ea in cadrul Fazei de Calificare a Campionatului National U14 , dar in deplasare contra echipei C.S.S. Targoviste. Meciul va avea loc tot sambata dimineata de la ora 11 la Targoviste. Celelalte meciuri ale primei etape din grupa 3: L.P.S. Focsani -C.S. Phoenix – L.P.S. Galati, C.S.S. Nr.1 Constanta – C.S.O. Voluntari.

Mai puteti citi :
U13M : Programul meciurilor echipelor ploiestene in Faza de Calificare editia 2016-2017, Grupa 3
U14M : Programul meciurilor echipei Sevlar Ploiesti in Faza de Calificare editia 2016-2017, Grupa 3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s