Ploiesti Basketball, antrenat de Elena Stan, castiga Cupa de Toamna Admar !

sigla-noua-ploiesti-basketballClubul Sportiv ADMAR a organizat in perioada 30.10.2016 – 04.11.2016, la Busteni, turneul de babybaschet masculin si feminin, intitulat CUPA DE TOAMNA ADMAR, care s-a adresat iubitorilor de baschet nascuti in 2007-2008 si mai mici.

Echipa masculină de baby-baschet Ploiești Basketball 1, antrenată de Elena Stan, a fost prezenta si ea la cea de-a doua ediție a Cupei Admar si mai mult decat atat, a si castigat-o.

Aflați în premieră la această competiție, micuții jucători ploieșteni s-au descurcat admirabil pe durata celor trei zile de întreceri, reușind victorii pe linie, cu Dan Dacian 1, Dan Dacian 2, LPS Focșani, EcoTeam Sibiu și CS Tonika Pucioasa.

În cel mai important joc al turneului, cel care a decis, practic, câștigătoarea, formația ploieșteană a dispus cu un categoric 46-15 de prima reprezentantă a școlii de baschet Dan Dacian.

ploiesti-basketball-elena-stan-cupa-admar-30-10

Lotul echipei de baby-baschet Ploiești Basketball 1:
David Rașoga, Codruț Dinu, Ion Octavian, Andrei Marin, Mihnea Stoica, Federico Diaconescu, Alexio Ioniță, Rareș Movileanu, Luca Ionescu, Patrick Dinu, David Zidaru, Tudor Neagu

Antrenor: Elena Stan

ploiesti basketball.jpgPloiesti Basketball atrage sponsori de partea ei

Sezonul trecut a fost unul pozitiv, in care Ploiesti Basketball (fost Asesoft Junior) a demonstrat ca este pe drumul cel bun, reușind un loc cinci in Liga Nationala de Minibaschet de anul acesta de la Mangalia, cea mai mare performanță din ultimii zece ani, conform statisticilor FRB.

Aceste rezultate si dorinta din fiecare zi a managerilor Ploiesti Basketball de progres continuu si rezultate pozitive a apropiat clubul ploiestean de cativa sponsori importanti, sponsori care vor ajuta si mai mult clubul sa mearga catre performanta.

După ce, la jumătatea lunii octombrie, managerii proiectului au anunţat realizarea de materiale promoţionale cu însemnele clubului, sute de pixuri, căni şi stickere de diferite dimensiuni, pentru laptop şi pentru maşină, aşteptându-i pe cei mai buni sportivi ai fiecărei grupe de baby şi minibaschet, acum a venit rândul unor parteneriate să prindă viaţă în cadrul programului.

Cea dintâi colaborare, desfăşurată cu sprijinul Cofetăriei „Ana State”, a dus la crearea primei prăjituri a unui club de baschet din România, prajitura Ploiesti Basketball, la punctul propriu de desfacere, situat pe strada Constantin Doborogeanu Gherea, nr. 15 (vis-a-vis de Hotel Prahova). Cu această ocazie, Cofetăria „Ana State” a pus la bătaie, prin intermediul unei tombole, 5 brăţări fitness pentru fanii care-i vor trece primii pragul.

Banii rezultaţi din vânzarea de prăjituri Ploieşti Basketball, de astăzi, vor fi donaţi pentru a închiria Sala Sporturilor Olimpia pentru câteva cursuri gratuite pe care antrenorii din cadrul programului le vor desfăşura în faţa elevilor unei şcoli din Ploieşti ce nu beneficiază de o sală de sport.

O alta firma importanta ce a reusit sa fie adusa de partea baschetului ploiestean este gigantul francez Carrefour prin semnarea unui parteneriat cu reprezentanţii celei mai mari reţele de supermarketuri de pe continent. Carrefour, retailerul numărul 1 din Europa şi al doilea cel mai mare din lume, intră, de la începutul lunii noiembrie, în contact cu Ploieşti Basketball.

Gigantul francez, cu numeroase puncte de desfacere în judeţul Prahova, vine alături de cel mai performant program sportiv din oraş, urmând să se implice în susţinerea echipei „minibaschet 1”, care, cu ocazia acestei colaborări, va juca sub titulatura de Carrefour Ploieşti Basketball 1.

Pentru o şcoală de baschet dedicată segmentului juvenil şi creşterii copiilor şi juniorilor în drumul către performanţă, Ploieşti Basketball face primii paşi mai mult decât promiţători în planul imaginii, fiind de aşteptat ca, în perioada imediat următoare, şefii clubului să continue, pe aceeaşi linie, strategia proprie de marketing, prin atragerea de noi sponsori şi parteneri.

BASCHET PRAHOVA felicita managerii grupului Ploiesti Basketball si al celor doua firme importante din orasul Ploiesti pentru apropierea mediului de afaceri ploiestean catre baschetul ploiestean si doreste sa scrie astfel de articole in fiecare zi. 

Cat mai multi sponsori pentru baschetul ploiestean duce intr-un final fericit la cresterea performantelor baschetului ploiestean si la o apropiere a comunitatii locale catre sport.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s