U13M, Etapa a VII, Faza de Calificare a CN U13: Victorii pe linie pentru echipele ploiestene

Echipele ploiestene inscrise la Campionatele Nationale de Juniori Masculin editia 2016-2017 la categoria sub 13 ani masculin au evoluat in acest weekend in a doua etapa a returului Fazei de Calificare.

sevlar


Singura echipa ploiesteana care a evoluat acasa in aceasta etapa a fost C.S. Sevlar Ploiesti. Echipa patronata de Sebastian Nicolov a intalnit in Sala Sporturilor Blejoi pe echipa brasoveana ABC Galactica. Inaintea acestui meci, ploiestenii aveau 5 victorii si o singura infrangere, in timp ce brasovenii stransesera doar doua victorii si patru infrangeri.

Meciul a fost la discreția gruparii pregatite de Florentin Cretu, Under 13 C.S. Sevlar Ploiesti castigand cu scorul de 76 – 53.


Celelalte doua echipe ploiestene, C.S.S. Ploiesti si C.S.U. Ploiesti au evoluat in deplasare impotriva C.S.S. Sibiu si respectiv C.S.U. Brasov.

sigla CSS PLOIESTIEchipa pregatita de Ionut Ivan, C.S.S. Ploiesti a castigat fara emotii in fata ultimei clasate, C.S.S. Sibiu, scor final 69 – 41, obtinand astfel a doua victorie in cadrul Grupei III a Fazei de Calificare a C.N. U13 masculin.

12019970_1634588943456109_6872523960222106806_n

Intr-o disputa foarte importanta (mai ales pentru C.S.U. Brasov, care incerca sa mai adune o victorie in speranta de a prinde locul doi, calificant in faza semifinala), C.S.U. Ploiesti, pregatita de Elena Stan, coordonatoare zonala Performbaschet, a castigat si de aceasta data in deplasare in fata omologilor universitari brasoveni, dar  mai greu decat in celelalte meciuri. Scorul final, 52 – 46 pentru C.S.U. Ploiesti le asigura calificarea fara probleme in faza semifinala.

csu-ploiesti-15-11-16-victorie-cu-css-sibiu
Under 13 C.S.U. Ploiesti, invicibili in faza de calificare a CN U13 masculin

u13-sevlar-2-oct
Under 13 C.S.Sevlar, aproape de o calificare in semifinale

Sanse mari de calificare in Grupa Semifinala le are si C.S. Sevlar Ploiesti (6 victorii si o infrangere), gruparea pregatita de Florentin Cretu avand posibilitatea sa isi asigure biletele pentru semifinale daca vor castiga in deplasarea din etapa urmatoare de la Brasov impotriva contracandidatei C.S.U Brasov (4 victorii si 3 infrangeri). Dupa deplasarea de la Brasov, pentru Sevlar urmeaza o alta confruntare dificila, in Sala Sporturilor Olimpia fata liderei C.S.U. Ploiesti, iar in ultima etapa, meciul foarte facil in fata codasei C.S.S. Sibiu. Brasovenii vor juca in ultimele doua etape, in deplasare la C.S.S. Sibiu si acasa cu C.S.S. Ploiesti.

Clasamentul dupa sapte etape a Grupei 3 ale Fazei de Calificare la aceeasi categorie de varsta U13 arata astfel :

1. C.S.U. PLOIESTI 7 victorii – 0 infrangeri
2. C.S. SEVLAR PLOIESTI 6 – 1
3. CSU Brasov 4 – 3
4. ABC Galactica Brasov 2 – 4
5. C.S.S. PLOIESTI 1 – 5
6. CSS Sibiu 0 – 6


Urmeaza o saptamana de pauza. Pe data de 4 decembrie este programata etapa 8 :
C.S.U. PLOIESTI C.S.S. PLOIESTI
C.S.U. Brasov – C.S. SEVLAR PLOIESTI
A.B.C. Galactica Brasov – C.S.S. Sibiu


Te-ai nascut pentru a castiga, dar pentru a fi un invingator trebuie sa ai de gand sa castigi, sa te pregatesti sa castigi si sa te astepti sa castigi.(Zig Ziglar- autor american de carti motivationale, 1926 – 2012)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s