Ionut Ivan : „Sunt foarte mulțumit de evoluția baietilor mei, au muncit foarte mult pentru a creste valoric de la un turneu la altul”

css ploCei mai mici juniori ai Clubului Sportiv Scolar Ploieşti, Under 13 Masculin (antrenor Ionut Ivan) au sosit de la Cluj Napoca, unde au participat la al doilea turneu( ultimul) din cadrul Fazei Semifinale a Campionatului National U13 Masculin, Grupa II A – sezonul 2017 – 2018.

Pentru micutii „scolari” a fost un turneu in care evolutiile foarte bune au fost intercalate cu mici erori, cauzate de emotiile unui turneu semifinal, dar si de unele probleme de arbitraj.

Daca in primul meci al turneului, ploiestenii nu au avut prea multe sanse in fata foarte puternicei U Cluj Napoca (neinvinsa in acest sezon, 35 victorii !!!) , acestia s-au „revansat” in urmatoarele intalniri, obtinand doua victorii consecutive cu Champions Toro Dunk Craiova (80-58) si cu C.S.S. Tg -Jiu (55-42).

A urmat un meci interesant cu ABC Laguna Bucuresti, controlat in mare mare parte de juniorii lui Ionut Ivan, dar întors prin eliminarea unui pivot ploiestean și anularea unui cos în ultimul minut de joc, apoi au urmat câteva erori în defensiva (66-69 pentru Laguna).

Meciul de duminica a aratat, din nou, ca O ECHIPA a Ploiestiului nu se multumeste doar cu prezenta si se poate bate cu „varfurile” de la aceasta categorie. Intalnirea din Îngerii Baniei Craiova si C.S.S. PLOIESTI a fost una foarte echilibrata, diferenta de 8 puncte (54-46 pt olteni)  facandu-se in ultimele doua minute de joc.

Rezultatele turneului semifinal 2

css ploEtapa 6 (27 Aprilie)
U-BT 1 Cluj Napoca – C.S.S. PLOIESTI  90 – 24
Etapa 7 (27 Aprilie)
C.S.S. PLOIESTIChampions – Toro Dunk Craiova 80 – 58 

Etapa 8 (28 Aprilie)
C.S.S. Targu Jiu – C.S.S. PLOIESTI 42 – 55 
Etapa 9 (28 Aprilie)
C.S.S. PLOIESTI – A.B.C. Laguna Bucuresti 66 – 69 

Etapa 10 (29 Aprilie)
I.D. Ingerii Baniei Craiova – C.S.S. PLOIESTI 54 – 46 

css ploClasament Grupa A-A
1. U-BT 1 Cluj-Napoca 10 victorii / 0 infrangeri 20
2. ABC Laguna Bucuresti 7/3 17
3. ID Ingerii Baniei Craiova 6/4 16
4. Champions-Toro Craiova 3/7 13
5. CSS Targu Jiu 2/8 12
6. CSS PLOIESTI 2/8 12

ionut-ivanAm plecat la acest turneu increzatori si fara presiune din punct de vedere al rezultatelor.

Personal sunt foarte mulțumit de evoluția baietilor mei, au muncit foarte mult pentru a creste valoric de la un turneu la altul si au ajuns sa se lupte de la egal la egal cu echipe ce sunt calificate în turneul final ( Laguna și Ingerii).

Nu pot decât sa ii felicit și sa încerc în continuare sa scot ce este mai bun din ei, sa continuam în același ritm și în perioada următoare deoarece ne așteaptă câteva turnee de pregatire și un camp ( pe timpul verii).” a declarat, in exclusivitate, Ionut Ivan, antrenorul echipei. 

css plo

u13 cssC.S.S. PLOIESTI : Rogozanu Andrei, Otelea Vlad, Dobrescu Matei, Aniculaesei Dorian, Marin Bogdan, Popa Ștefan, Duță Andrei, Mihăilă Bogdan, Vasile Denis, Păunescu Andrei, Agba Rahim Ghenadi , Manthopoulos Christos, Dobre Mario, Ion Auras, Dobleaga Alex, Ionescu Mario; Antrenor: Ionut Ivan

„Nici o victorie nu e data fara infrangere, nici o cadere nu e data fara speranta.” – Andrei Plesu

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s