Schimbarea incepe cu tine, hai la miscare!

RUNAsociația Un Strop de Fericire vă invită la ediția cu numărul 5  a crosului „Run for Future”.Evenimentul va avea loc sâmbătă, 22 septembrie, între orele 10.00 şi 13.00, pe aleile Parcului Tineretului de la Sala Sporturilor Olimpia. Înscrierile se pot face pe www.youthhubsportevents.eu . Crosul invită la mișcare, se adresează celor care cred într-un stil de viață sănătos și implicat. Pe tot parcursul evenimentului surprize in miscare sunt pregatite de salile de sport partenere. 

Ediţia din acest an cuprinde curse cu participare gratuită pentru bunici și nepoți, pentru întreaga familie, pentru copii pe diverse grupe de vârstă. Totodată, cursele pentru „staruri” și „campioni” sunt pentru cei inițiați, care, prin puterea exemplului, îşi pot inspira prietenii să facă mişcare. Cursele se vor desfăşura pe distanţe variante, cuprinse între 500 şi 5.000 de metri.

Nu mai puțin de șapte probe sunt incluse în competiția de anul acesta: cea dedicată bunicilor și nepoților, proba pentru copiii din grupa de vârstă 8-9 ani, copiii din grupa de vârstă 11-14 ani, proba pentru familie, cursa liceenilor, cursa starurilor (2000 m) și cursa campionilor (5000 m).

Cei care optează pentru plata taxei de participare în valoare de 50 lei sunt răsplătiți de sponsorul tehnic al competiției, Hervis Sports, cu câte un tricou tehnic de alergare. Sumele de bani strânse pe această cale sprijină activitatea centrului de tineret și voluntariat al Asociației Un Strop de Fericire, Youth Hub AUSF, și proiectele realizate de acesta pentru comunitate. Totodată, liceenii au ocazia să strângă fonduri pentru proiecte de schimbare în comunitatea lor.

Parteneri Gold în organizarea acestei competiții sunt companiile Metigla și Hervis Sports.

Compania Metigla, prezentă pe piață construcțiilor din România cu numele Coilprofil începând din anul 2001, produce sisteme pentru învelitori metalice: țiglă metalică, sisteme pluviale, tablă cutată, panouri termoizolante și accesorii. Compania se implică în dezvoltarea societății civile, prin susținerea mai multor activități sportive din sfera ciclismului și a baschetului, dar și a altor activități culturale și educative. Compania s-a implicat activ în construirea primului centru de cercetare a condițiilor de confort din România, proiect inițiat și dezvoltat de un grup de studenți voluntari ai organizației EfdeN și susține anual activitățile asociației “Un Strop de Fericire”.

Hervis Sports este unul dintre marii susținători ai sportului în Europa, fiind partener în organizarea majorității evenimentelor sportive pentru amatori și profesioniști în țările în care activează. Vienna City Marathon, Prag Marathon, HervisCup, Antenne Snowtour și Swatch Snow Mobile sunt doar câteva nume sonore ale evenimentelor sportive cu tradiție în Europa pe care Hervis le-a susținut de-a lungul timpului.

Motto-ul Hervis „Get Movin’” simbolizează dedicația companiei pentru un stil de viață mai bun prin mișcare. Mai multe detalii despre companie pe http://www.hervis.ro.

Mai multe organizații nonprofit, Rotary Club Ploiesti, Lions Club Ploiesti si Zonta Club Valea Prahovei s-au alaturat crosului. Acestea aduc astfel in atentia comunitatii cauzele sustinute de ei si isi invita sustinatorii sa alerge la una din cursele lor.

Pe #22septembrie la #run4future, pregatim pentru tine si alte surprize in miscare – lectii demonstartive de Kangoo Jumps cu instructor Maria Nica @AquafitPloiesti.
Ai ocazia sa testezi pe loc beneficiile acestui sport, mai multe perechi de ghete de kangoo jumps fiind puse la dispozitia celor care doresc. Tombola care se va desfasura in timpul lectiei demonstartive va aduce celor prezenti alte participari gratuite la clase de kangoo jumps.
Kangoo Jumps este recunoscut pentru arderea rapida a caloriilor si tonifierea tuturor muschilor. Nu rata ocazia de a fi in forma!

Hai cu miscare la #run4future cu #WorldClass! 📣Pe 22 septembrie, incepand cu ora 9, te asteptam la 🏋️‍♀️🏋️‍♂️ programul de incalzire realizat de World Class! Pe parcursul unei ore de antrenament poti castiga gift voucherele World Class, acces gratuit de o saptamana la Cluburile World.

Coca-Cola sprijina miscarea si si stilul de viata sanatos si asigura hidratarea participantilor la editia a cincea.

🔊MaxFun este partener #run4future la editia de anul acesta a crosului si premiaza participarea cu vouchere de distractie la bowling, biliard sau consola!♥️ Te asteptam sa le castigi! Inscrie-te pe www.youthhubsportevents.eu.

Solaris Sporting Club sustine miscarea, stilul de viata sanatos si este si anul acesta partener #Run4Future.
Asteptam copiii si mai ales parintii sa alerge pe 22, sa sustina educatia tinerilor prin puterea exemplului lor. Pregatim surprize de toate felurile, pentru toate gusturile! Inscrieri pe www.youthhubsportevents.eu

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti va fi partenerul Asociaţiei „Un strop de fericire” cu prilejul celei de-a 5-a ediţii a crosului „Run for Future”!

Anunt important: asistenta medicala de urgenta la #run4future va fi asigurata de Serviciul de Ambulanta Prahova.
Ca si anul trecut, Ambulanta Prahova incurajeaza in acest fel comunitatea prahoveana sa adopte un stil de viata sanatos.♥️♥️♥️ #run4future

#LyonsClubRomania invita copiii cu varsta 11-14 ani sa alerge la #CursaInimadeLeu, in 22septembrie, crosul #run4future. Sustinem impreuna un stil de viata sanatos si implicat!

#RotaryClub incurajeaza miscarea si stilul de viata sanatos! #run4future

Generatia Lui John sustine miscarea #run4future, iar John Cristea te invita sa te intalnesti cu el in persoana in calitate de prezentator al evenimentului.

Eurognosi Ploiesti, scoala de limbi straine autorizata Cambridge, premiaza copiii si tinerii participanti la cros cu lectii gratuite de limba engleza – module complete de curs pentru 6 persoane. In plus, in ziua competitiei, in zona de joaca adresata copiilor, acestia au ocazia sa testeze gratuit metodele de predarea Eurognisi.

Kiss Fm sustine si anul acesta miscarea #runf4future si te invita sa alergi pe 22 septembrie, la Sala Sporturilor Olimpia Ploiesti!

#observatorulph sustine miscarea si te invita pe 22 septembrie la #run4future

run 2PROGRAM 11 SEPTEMBRIE 2018 #Run4Future

08:00 – 9:00 Inscriere participanti, distribuire numere si tricouri.
09:00 – 9:50 Program de fitness cu World Class Ploiesti. Tombola cu vouchere abonament
cadou.
10:00 Start curse de alergare. (!!!! Startul fiecarei curse se asteapta in ZONA DE PREGATIRE)
10:10 – 10:25 Kangoo Jumps cu Maria Nica, Kinga Romania. Tombola cu vouchere cadou.
10:30 – 11:00 Concurs de aruncari de 3 puncte la terenul Metigla, langa turnul de parasutism.
12:00 Festivitate de premiere.
12:30 Fotografie de final.run 2Programul curselor:

Ora 10:00. Bunici şi nepoţi – Crosul Inimii Club Rotary – distanţa 500 metri, cursă necompetiţională, participă gratuit bunici însoţiţi de nepoţi (copii cu vârsta recomandată până la 8 ani);

Ora 10:10. Copii cu varsta intre 8-10 ani – distanta 500 m, se premiaza locurile 1, 2 si 3, fete si baieti

Ora 10:20. Copii cu varsta intre 11-14 ani – Cursa Inima de Leu, Lions Club
Romania, distanta 1000 m, se premiaza locurile 1, 2 si 3 fete si baieti

Ora 10:30. Familie –Zontiana- Familii fara violenta,Club Zonta Valea Prahovei-  distanţa 1.000 metri, participă cel puţin un părinte şi un copil cu vârsta recomandată până la 14 ani, cursă necompetiţională, taxa de înscriere sprijină o cauză a comunităţii locale şi se plăteşte opţional;

Ora 10:40. Cursa liceenilor – distanţa 2.000 metri, se adresează liceenilor cu vârsta recomandată între 15 şi 18 ani, se premiază locurile 1, 2 şi 3, fete şi băieţi; înscrierea este recomandat să se facă în grup de minim 10 persoane – colegi de clasă, şcoală, club sportiv, ong, comunitate;

Ora 11:00. Cursa Starurilor – distanţa 2.000 metri, participă persoane cu vârsta recomandată mai mare de 18 ani, se premiază locurile 1, 2 şi 3, fete şi băieţi; taxa de înscriere sprijină o cauză a comunităţii locale;

Ora 11:20. Cursa Campionilor – distanţa 5.000 metri, participă persoane cu vârsta recomandată mai mare de 18 ani, se premiază locurile 1, 2 şi 3, fete şi băieţi; taxa de înscriere sprijină o cauză a comunităţii locale.

Detalii despre eveniment și pe www.stropdefericire.ro


Cu sumele strânse din vânzarea tichetelor de participare, organizatorii susțin diverse proiecte din comunitatea locală.

Astfel, la ediția din 2017, fondurile au fost utilizate pentru echipament sportiv pentru cluburile de atletism – Asoc. Atletism – Prahova, CSM Prahova, Petrolul, C.N. „Al.l.Cuza” – tabletă Mac pentru a ușura participarea la cursuri a unei eleve nevăzătoare,  C.N. „M. Viteazul” – echipament sportiv și echipament pentru asigurarea de internet wireless într-o aripă a școlii, C.N. „Jean Monnet” – amenajarea „Colțului elevului”, Organizația Umanitară Concordia – contribuție la cauza concertului caritabil anual, “Mâini Îndemânatice”- finanțarea materialelor pentru ateliere, “Youth Hub AUSF” – cheltuieli curente.


Asociația Un Strop de Fericire (AUSF) este o organizație nonprofit înființata în anul 2012, care promovează voluntariatul ca mijloc de schimbare în comunitate. AUSF încurajează educația și dezvoltarea personală a tinerilor prin implicare lor în proiecte locale și internaționale, organizează evenimente sportive care susțin un stil de viață activ și sănătos, sprijină integrarea socială a tinerilor din mediul defavorizat. Detalii despre eveniment și pe http://www.stropdefericire.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s