Sebastian Nicolov : „Am incredere in baieti ca vor da totul pentru a ne situa la sfarsit intre cele mai bune echipe”

sevlarNoul sezon al Campionatului National de Tineret (U20 Masculin), editia 2018 – 2019 va debuta azi, cu primul turneu, la Arena de Baschet din BucurestiPloiestiul este reprezentat in premiera de C.S. SEVLAR PLOIESTI ( antrenor Sorin Hartman).

Turneul 1 al CN U20 Masculin se desfasoara in perioada 9-10.10 – Galati si 16-18.10 – Bucuresti in organizarea:
CS Phoenix CSM Galati (echipe participante: CS Agronomia Bucuresti, CN Aurel Vlaicu Bucuresti, CS Phoenix CSM Galati)
ACS Dan Dacian Bucuresti (echipe participante: CSU Brasov; CS Universitatea Cluj-Napoca; ACS Dan Dacian Bucuresti; ACS SEVLAR PLOIESTI).

Meciurile primului turneu de la Bucuresti se vor desfasura in trei etape, cate o etapa in fiecare zi.

Pentru a afla mai multe detalii privind sperantele acestui team in noul sezon, va propunem un interviu cu Sebastian Nicolov (foto mai jos), managerul A.C.S. SEVLAR PLOIESTI care a avut amabilitatea de a ne da o declaratie in exclusivitate pentru site-ul Baschet Prahova.

sebastian nicolov„Inaintea competitiei, nu am foarte multe de spus . Echipa noastra este o echipa nascuta din nevoia de continuitate, din nevoia de normalitate intr-un oras, Ploiesti, care-si abandoneaza sportivii in care s-au investit timp si resurse. Este o echipa formata din nucleul juniorilor care au evoluat la Sevlar la U18 in sezonul trecut si din juniori veniti de la C.S.M. Ploiesti dupa desfiintarea echipei de seniori.

Intentionam ca in iarna sa ne intarim cu cativa jucatori din generatia 1999-2000 formati la C.S.S. Ploiesti si care momentan au ramas fara echipa ,, multumita,, conducerii acestei institutii. Este prima noastra experienta la acest nivel si ne dorim o evolutie cat mai buna.

Toate echipele angrenate in U20 sunt puternice, cu o experienta mai mare decat a noastra dar am incredere in baieti ca vor da totul pentru a ne situa la sfarsit intre cele mai bune echipe. Pentru cativa dintre ei este si o oportunitate de a-si gasi un angajament pentru urmatorul sezon in Bucuresti, unde speram sa avem cat mai multi studenti.”

Campionatul National U20 – Masculin : CS Agronomia Bucuresti, CS Phoenix – CSM Galati, CN Aurel Vlaicu Bucuresti, CS Fly OC Constanta, CSU BrasovA.C.S. SEVLAR PLOIESTI, CS Universitatea Cluj Napoca, ACS Dan Dacian Bucuresti

Turneul 1 – 16-18.10.2018 ( Arena de Baschet Bucuresti)

Etapa 1 (16 Octombrie)
12:30 CSU Brasov A.C.S. SEVLAR PLOIESTI
CS Universitaea Cluj Napoca – ACS Dan Dacian Bucuresti

Etapa 2 (17 Octombrie)
ACS Dan Dacian Bucuresti – CSU Brasov
12:30 A.C.S. SEVLAR PLOIESTI CS Universitaea Cluj Napoca

Etapa 3 (18 Octombrie)
CSU Brasov – CS Universitaea Cluj Napoca
11:00 ACS Dan Dacian BucurestiA.C.S. SEVLAR PLOIESTI

C.S. SEVLAR PLOIESTI Under 20 Masculin : Mihai Florin, Tudoroiu Radu, Mosulet Alexandru, Ghita Alexandru, Mitrea Bogdan, Spatarescu Stefan, Badea Robert (toti Sevlar), Vrabie Mihnea, Topologeanu Mircea, Dumitru Calin (toti CSM Ploiesti) , Constantin Denis (CSM Bucuresti), Mustafa Onur (nou legitimat, originar din Mangalia, care a venit in Ploiesti la Universitate); Antrenor: Sorin Hartman

BAFTA MAXIMA ! MECIURI FRUMOASE CU UN BASCHET DE CALITATE, BUCURIA BASCHETULUI, INDIFERENT DE REZULTATE !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s