Fetele Corinei Savu, CSM Ploieşti „sub 14 ani” feminin, se deplaseaza la Sfântu Gheorghe pentru a repeta performanța de acum o săptămână de la U13!

csm ploiestiJunioarele „sub 14 ani” ale Clubului Sportiv Municipal Ploieşti se pregătesc pentru a juca, la sfarsitul acestei saptamani, meciurile fazei a treia a Campionatului National U14 Feminin, Grupa A2 – sezonul 2018 – 2019.

Daca meciurile primelor doua faze s-au desfasurat la Sala de sport a Scolii Gimnaziale „Nicolae Iorga” din Ploiesti, de aceasta data fetele pregatite de Corina Savu si Loredana Munteanu se vor deplasa la Sfantu Gheorghe.

Nu vor juca in sala care in weekendul trecut le-a adus noroc fetelor de la „sub 13 ani”(apasa aici), noua si cocheta sala Sepsi Arena, ci in Sala de Sport a Liceului Mikes Kelemen. Sa speram ca orasul Sfantu Gheorghe este si de data aceasta cu noroc pentru fetele noastre si ele se vor intoarce ca si fetele mai mici tot cu doua victorii.

De altfel, Karina Munteanu, Daria Iordăchescu, Daria Tănase, Alexia Dedu, Andreea Dumitru sunt folosite la ambele categorii, „sub 13 ani” si „sub 14 ani”, astfel ca ele se intorc, dupa numai o saptamana, la Sfantu Gheorghe, cu siguranta dornice de a repeta performanta de acum o saptamana.

Rezultatele fetelor noastre de la „sub 14 ani” din primele doua turnee au fost unele echilibrate (C.S.M. PLOIESTI – C.S.Ş. Gheorghieni 61 – 48 si C.S.M. PLOIESTI – C.S.Ş. Sfântu Gheorghe 35 – 38 in primul turneu; A.C.S. Champions Bucuresti C.S.M. PLOIESTI 56 – 69 si C.S.M. PLOIESTI Sportul Studentesc Bucuresti 26 – 73 in al doilea turneu).

La sfarsitul saptamanii trecute, Ana Constantinescu, Sara Şandor, Andreea Popa şi Amalia Moisei au participat, la Bucureşti, la trialul „Perform Baschet”, organizat de Federaţia Română de Baschet în perspectiva formării loturilor naţionale la această categorie de vârstă. Ele au avut evoluţii bune în cadrul testelor desfăşurate în Capitală şi au fost selecţionate pentru următoarea acţiune similară, ce va avea loc în luna noiembrie (sursa: csmploiesti.ro)

Iata programul turneului de la Sfantu Gheorghe, adversare fiind echipele din prima faza:

Etapa II, Grupa A2 feminin: C.S.M. PLOIESTI, C.S.S. Gheorgheni, C.S.S. Sfantu Gheorghe

Program Grupa A2 (4 Noiembrie)
9:00 C.S.M. PLOIESTIC.S.S. Gheorgheni
12:00 C.S.S. Sfantu Gheorghe – C.S.M. PLOIESTI
18:00 C.S.S. Gheorgheni – C.S.S. Sfantu Gheorghe

U14 CSM PLOIESTI FETE
C.S.M. PLOIESTI „SUB 14 ANI ” FEMININ, Antrenor Corina Savu

C.S.M. PLOIESTI „SUB 14 ANI ” FEMININ: Diana Ştefan, Andreea Popa, Carina Ion, Andreea Ilie, Amalia Moisei, Ana Constantinescu, Alexandra Harcan, Sara Şandor, Alexandra Pomojnicu, Elena Ionescu, Andreea Pîrvulescu, Karina Munteanu, Daria Iordăchescu, Daria Tănase, Andreea Dumitru şi Alexia Dedu Antrenori: Corina Savu și Loredana Munteanu


BAFTA FETELOR NOASTRE, SA RAMANETI INTOTDEAUNA CU ZAMBETUL COPILARIEI SI BUCURIA DE A JUCA BASCHET INDIFERENT DE REZULTATELE OBTINUTE !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s