ABC Lynx Ploiești, între primele patru echipe ale competiției de minibaschet masculin de la Cupa Transilvania 2019 !

u12 abc lynxAjunsa ca una dintre cele mai puternice competitii a baschetului juvenil din Romania, editia a VIII-a a Cupei Transilvania este in curs de desfasurare .

Competitia organizata de SportLife Romania si Primaria Targu Mures, in colaborare cu Clubul Sportiv Gladius Targu Mures, reuneste la aceasta editie la start 50 echipe din tara si din strainatate.

Aceasta se desfasoara la doua categorii de varsta: babybaschet si minibaschet, baieti si fete. Un aspect important: indiferent de categorie, fiecare echipa va juca cate 6 meciuri.

Prima competitie se desfasoara in perioada 2-5 Februarie si este rezervata categoriei minibaschet, la care 24 echipe de baieti si 10 de fete se vor lupta pentru trofeele puse in joc.

Iata rezultatele baietilor nostri:

5


cupa transilvania 2

Dupa disputarea finalelor acestei categorii, intre 6 si 9 Februarie se va desfasura turneul de babybaschet, unde sunt angrenate 16 formatii impartite in 4 grupe:
Grupa A: U BT Cluj-Napoca, ABC LYNX Baby One Ploiesti, Baller București, Dan Dacian București 2;
Grupa B: Ploiești Basketball 1 (C.S.U. Ploiesti), Magic Champions București, Gladius Tîrgu-Mureș 1, Dan Dacian București 4;
Grupa C: Dan Dacian București 1, Alpha Basketball Sibiu, Lucky Dragons Tîrgu-Mureș, Ploiești Basketball 2 (C.S.U. Ploiesti);
Grupa D: Laguna București, Baschet Star Oradea, Dan Dacian București 3, Gladius Tîrgu-Mureș 2

Sistem competitional : La babybaschet băieți, primele două clasate acced în sferturi și joacă în combinația A cu D și B cu C, inclusiv pentru locurile 9-16. ⛹️‍♂️

Meciurile (atat la mini cat si la baby) vor fi gazduite de Salile de Sport a Scolilor Gimnaziale „Serafim Duicu” (cartier Mureseni), „Tudor Vladimirescu” (strada Cutezantei din cartierul Tudor) si „Romulus Buga„( Bulevardul Pandurilor), iar finalele competitiilor, care se vor disputa in zilele de 5, respectiv 9 Februarie, vor avea loc la Sala Sporturilor din Targu Mures.

Laureatii vor fi rasplatiti cu echipament sportive de firma Peak, sponsorul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, cupe, medalii si diplome. De asemenea vor fi acordate si premii speciale pentru cosgeterul turneului si cei mai buni baschetbalisti ai finale. In plus toti partipantii vor primi medalii si rechizite oferite de Herlitz Romania, partenerul principal al intrecerii.

In 2017 Ploiesti Basketball a castigat trofeul in competitia de Babybaschet Baieti, in 2018 C.S.S. Ploiesti a triumfat la Minibaschet Fete. Anul acesta cine va aduce medaliile la Ploiesti ? Pantera, Ploiesti Basketball sau Lynx?


BAFTA SPORTIVILOR NOSTRI ! SA RAMANETI INTOTDEAUNA CU ZAMBETUL PE FATA SI BUCURIA BASCHETULUI INDIFERENT DE REZULTATELE OBTINUTE !

HAI PLOIESTIUL !

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s